window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-MSRS53QHXF');
Blog2023-06-26T12:45:25+00:00

Blog

Lees onze blog

De Perfecte Balans: Werk – Plezier – Gezondheid

We zijn verheugd om een klein geheimpje met je te delen over het leven hier bij DGA Shipping - het gaat niet alleen om werk; Het gaat om het creëren van een ruimte waar ons geweldige team op alle mogelijke manieren gesteund wordt. Van onze relaxruimte vol games tot de mogelijkheid om dagelijks te genieten van vers fruit van Fruitful Office. Wil u meer weten? Lees dan zeker de blog!

Het succes van AntwerpXL2023: DGA Shipping’s Story!

De beurs AntwerpXL 2023 bracht onlangs professionals, exposanten en enthousiastelingen van over de hele wereld samen om te spreken over breakbulk en heavy-lifting. Dit is één van de diensten die wij, DGA Shipping, aanbieden. Daarom dat ook dit jaar wij prominent aanwezig waren. In deze blogpost gaan we dieper in op de hoogtepunten van onze ervaring op het evenement. De hoogtepunten zelf waren de levendige sfeer, de potentiële partnerschappen en het samenkomen van verschillende internationale spelers, binnen dezelfde industrie. Dit zijn de binnenvaart – en de maritieme industrie.

Een nieuwe duurzaamheidsmijlpaal vieren: DGA Shipping behaalt het zilver Ecovadislabel

Met trots delen we een belangrijke mijlpaal bij DGA Shipping mee! We hebben recentelijk het zilveren label van Ecovadis behaald! Ecovadis is een platform wat bekend staat in de petrochemische industrie onder het omvangrijkere Together for Sustainability intiatief. Dit intiatief wint meer en meer aan belang in maar ook buiten de industrie. Het past ook perfect in ons streven naar duurzaamheid en vergroening zoals beschreven in één van onze strategische zuilen, met name onze “green journey”.

Go to Top