Onze toekomstvisie

De Grave-Antverpia zet koers richting de toekomst én wordt DGA Shipping

Met een nieuwe naam, een nieuw logo en, vanaf 12 december 2022, ook een nieuw hoofdkwartier in het Atlantic House in de haven van Antwerpen richten we onze blik op de toekomst. Zonder aan onze waarden en traditie te raken. DGA Shipping blijft uw vertrouwde partner voor rederij met duwboten en bevrachting in West-Europa maar met een bijkomende focus op duurzaamheid en digitalisatie.

  • Wij bouwen verder op een sterk netwerk en meer dan 80 jaar ervaring in de binnenvaart.
  • Wij gaan de uitdaging aan en nemen onze verantwoordelijkheid voor de vergroening en digitalisering in de sector.
  • De logistiek van morgen staat centraal in alles wat we doen.

Een nieuw hoofdkwartier in
het Atlantic House

Vanaf half december zijn onze kantoren future proof en ontvangen we u graag op de 8ste verdieping van het Atlantic House. Tot dan blijven we actief van vanuit onze kantoren te Schomhoeveweg 15, 2030 Antwerpen.

“Wij omarmen de logistiek van de
toekomst in alles wat we doen.”

Digitalisering van de binnenvaart

DGA Shipping streeft continu naar efficiëntie, innovatie en digitalisatie. Wij zetten ons in om zowel interne als externe processen met klanten, leveranciers en schippers verder te digitaliseren en efficiënter te maken.

Kleine en grote projecten rond semi-autonoom varen met Seafar technologie worden opgestart om ons voor te bereiden op een digitale toekomst.

Met oog voor duurzaamheid

Met het ondertekenen van het charter van de Green Award werd DGA Shipping incentive provider. Hiermee bekrachtigt DGA Shipping zijn bijdrage aan het netwerk van varende ondernemers dat zich inzet voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Vergroening staat voor DGA Shipping hoog op de agenda. Het verminderen van onze CO²-uitstoot is een pijler waar we momenteel al sterk op inzetten door rekening te houden met een optimale flow tijdens onze bevrachting en geen ruimte onbenut te laten.

Vragen? Neem contact op met DGA Shipping

Telefoon
+32 3 213 43 43

E-mail
Stuur een mail naar DGA Shipping