De Perfecte Balans: Werk – Plezier – Gezondheid

We zijn verheugd om een klein geheimpje met je te delen over het leven hier bij DGA Shipping - het gaat niet alleen om werk; Het gaat om het creëren van een ruimte waar ons geweldige team op alle mogelijke manieren gesteund wordt. Van onze relaxruimte vol games tot de mogelijkheid om dagelijks te genieten van vers fruit van Fruitful Office. Wil u meer weten? Lees dan zeker de blog!

Hallo allemaal,

We zijn verheugd om een klein geheimpje met je te delen over het leven hier bij DGA Shipping - het gaat niet alleen om werk; Het gaat om het creëren van een ruimte waar ons geweldige team op alle mogelijke manieren gesteund wordt. Van onze relaxruimte vol games tot de mogelijkheid om dagelijks te genieten van vers fruit van Fruitful Office.

Maar hier is de wending: onze toewijding aan welzijn is niet alleen beperkt tot onze werkruimte; Het is een domino-effect dat verder reikt dan onze kantoormuren. Daarom praten we graag over onze samenwerking die niet alleen goed is voor onze collega's, maar ook voor onze planeet.

Dus je vraagt je misschien af waarom we allemaal enthousiast zijn over fruit. Nou, het gaat niet alleen om de lekkere smaak van het fruit. We werken samen met Fruitful Office en elke week bezorgen ze een mand gevuld met een regenboog aan fruit. Zo zorgen we ervoor dat onze collega's een gezonde snack binnen handbereik hebben.

Hier wordt het nog interessanter: voor elke mand die ze bezorgen, plant Fruitful Office een fruitboom. Ja, u leest het goed. Elk stuk fruit waar we van genieten, vertaalt zich in een tastbare bijdrage aan het milieu. Het is een positieve kettingreactie waarbij u geniet van je eten, zij planten de zaadjes, en samen brengen we een betekenisvolle verandering tot stand.

We weten dat u net zoveel om de wereld geeft als wij, en deze samenwerking is één van de vele manieren waarop we op de hoogte blijven van de waarden die ertoe doen. Het is niet alleen een bedrijfsinitiatief; Het is een collectieve inspanning om positieve verandering teweeg te brengen. Wij geloven dat elke kleine actie optelt tot iets veel groters, en met elke hap zaaien we de zaden voor een groenere, gezondere toekomst.

Dus of u nu deel uitmaakt van DGA Shipping of gewoon over onze socials aan het scrollen bent, we nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze fruitige reis. Laten we van de wereld een betere plek maken. Blijf op de hoogte voor meer verhalen over inspiratie, samenwerking en de heerlijke impact die we samen maken.

Fun fact: we werken al 10 jaar samen met Fruitful Office. Dat betekent dat we al geholpen hebben met het planten van meer dan 500 fruitbomen!

Neem zeker eens een kijkje op hun website via: https://www.fruitfuloffice.be/

Proost op een fruitige toekomst, het DGA Shipping Team 🌍🍎🌟

Deel dit blogbericht