Een nieuwe duurzaamheidsmijlpaal vieren: DGA Shipping behaalt het zilver Ecovadislabel

Met trots delen we een belangrijke mijlpaal bij DGA Shipping mee! We hebben recentelijk het zilveren label van Ecovadis behaald! Ecovadis is een platform wat bekend staat in de petrochemische industrie onder het omvangrijkere Together for Sustainability intiatief. Dit intiatief wint meer en meer aan belang in maar ook buiten de industrie. Het past ook perfect in ons streven naar duurzaamheid en vergroening zoals beschreven in één van onze strategische zuilen, met name onze “green journey”.

Met trots delen we een belangrijke mijlpaal bij  DGA Shipping mee! We hebben recentelijk  het zilveren label van Ecovadis behaald!
Ecovadis is een platform wat bekend staat in de petrochemische industrie onder het omvangrijkere Together for Sustainability intiatief.
Dit intiatief wint meer en meer aan belang in maar ook buiten de industrie.Het past ook perfect in ons streven naar duurzaamheid en vergroening  zoals beschreven in één van onze strategische zuilen, met name onze “green journey”.

Met een score van 69 punten tonen we onze dagelijkse toewijding om als een verantwoordelijke en milieubewuste organisatie te opereren.

Deze mijlpaal bevestigt onze voortdurende inspanningen om onze milieu-impact te verminderen, ethische praktijken te handhaven en onze medewerkers te versterken op onze groene reis. Duurzaamheid is niet alleen een prestatie voor ons, maar een essentieel onderdeel van onze identiteit als bedrijf.

We zijn trots op dit label en het motiveert ons alleen maar om samen met onze klanten en leveranciers verdere activiteiten en projecten op poten te zetten om samen aan een permanente vergroening te werken.

Naast dit Ecovadis label is DGA Shipping BV ook deel van de green award community en heeft het zich ook geëngageerd voor de Green Deal Binnenvaart Vlaanderen.

Vergroening is iets van ons allemaal en samen kunnen we bouwen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Deel dit blogbericht