Bevrachting

Ons bevrachtingsteam brengt uw vracht en ons netwerk van schippers bij elkaar

Onze planners gaan voor u op zoek naar de scheepsruimte of duwbakruimte die nodig is om uw vracht zo efficiënt mogelijk via de binnenvaart op zijn bestemming te brengen. Efficiëntie in vervoer betekent voor ons ook zorgen voor een optimale flow zodat geen ruimte onbenut blijft en we onze CO²-uitstoot kunnen drukken.

Het is ons doel om u als klant volledig te ontzorgen

Door de jarenlange ervaring kan DGA Shipping bouwen op een robuust netwerk van varende ondernemers. We werken samen met vaste particuliere vervoerders die uitsluitend voor DGA Shipping varen en gaan op zoek naar een perfecte afstemming tussen uw vracht en onze vloot. Via ons netwerk kunnen we elke transportvraag beantwoorden en is elke laad- of loshaven mogelijk. We staan dagelijks in nauw contact met al onze vervoerders via sociale media, telefoon of mail zodat we u als klant steeds actuele info kunnen bezorgen.

Elk jaar verscheept ons bevrachtingsteam zo’n 2 miljoen ton goederen via de binnenwateren

Bij DGA Shipping zorgen we voor het transport van bulk en breakbulk producten voor verschillende industrieën zoals de bouwindustrie, de chemische industrie, de staalindustrie en de agrarische industrie. De schepen die we bevrachten hebben een capaciteit van 350 ton voor de kleinere schepen tot 4 500 ton en meer voor de grote rijnschepen.

Uw vracht door heel West-Europa

DGA connecteert het ARAG-gebied met alle Belgische, Nederlandse, Franse en Duitse kanalen en rivieren.

De Belgische Hinterlandverbindingen

De Rijn tot in Zwitserland

De Noord-Duitse kanalen tot in Berlijn

De Donau tot aan de Zwarte Zee in Roemenië

Vragen? Neem contact op met DGA Shipping

Telefoon
+32 3 213 43 43

E-mail
dga@dga-shipping.be