DGA Shipping stapt aan boord van de Vlaamse Green Deal Binnenvaart – 015 voor een groenere toekomst op het water!

Stap aan boord van de groene revolutie met DGA Shipping! Ontdek ons partnerschip met de Vlaamse Green Deal Binnenvaart - 015, terwijl we een stap zetten naar een duurzame toekomst voor de binnenvaart. Samen kunnen we de uitstoot verminderen en dus een groenere wereld vormen voor de komende generaties!

Beste lezers, 

We hebben geweldig nieuws mee te delen! DGA Shipping, jouw betrouwbare partner in de binnenvaart, zet een belangrijke stap richting een groenere toekomst. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we officieel zijn toegetreden tot de Vlaamse Green Deal Binnenvaart - 015. Samen met 84 andere enthousiaste partijen gaan we vol energie aan de slag om de binnenvaartsector te vergroenen en een positieve impact te hebben op ons milieu. Samen kunnen we werken aan innovatieve oplossingen en elkaar inspireren om meer te bereiken dan we individueel kunnen. 

Dit initiatief is een uitstekende illustratie van de doelstellingen die DGA heeft gesteld met betrekking tot onze strategische zuil genaamd de "green journey". Het doel van Green Deal Binnenvaart - 015 is om over lange termijn de vloten in België emissieloos te laten varen, waardoor schadelijke uitstoot aanzienlijk zal worden verminderd. Dit zal een positieve invloed hebben op onze leefomgeving en de luchtkwaliteit. 

We geloven in de belangrijke rol van de binnenvaartsector in onze economie en erkennen de voordelen van het vervoer over water. Door te investeren in groene technologieën en innovaties willen we ervoor zorgen dat deze voordelen behouden blijven, terwijl we de impact op het milieu minimaliseren. 

Bij DGA zijn we vastbesloten om een voortrekkersrol te spelen in de vergroening van de binnenvaart. We zetten onze expertise en middelen in om actief bij te dragen aan duurzame initiatieven. Ons enthousiaste team staat klaar om de uitdaging aan te gaan en een duurzame toekomst voor de binnenvaartsector te creëren. 

We nodigen jullie uit om deze spannende reis met ons mee te maken. Blijf op de hoogte van onze inspanningen, volg onze voortgang en deel je gedachten en ideeën. Samen kunnen we de binnenvaartsector transformeren en bijdragen aan een schonere en groenere wereld.  

Altijd bereikbaar op dga@dga-shipping.be of telefoneer naar +32 (0) 472 23 13 00 

Tot binnenkort!

Deel dit blogbericht