‘Good Morning Antwerp Harbour Cruise’ voor alle DGA medewerkers

Als onderdeel van onze maandelijkse activiteiten, bood DGA Shipping in juni aan al haar medewerkers en hun dierbaren een 'Good Morning Antwerp Harbour Cruise' aan in de haven van Antwerpen. We waren blij meer dan 30 deelnemers te mogen verwelkomen.

Als onderdeel van onze maandelijkse activiteiten, bood DGA Shipping in juni aan al haar medewerkers en hun dierbaren een 'Good Morning Antwerp Harbour Cruise' aan in de haven van Antwerpen. We waren blij meer dan 30 deelnemers te mogen verwelkomen. Het was een leuke en ontspannende activiteit waar veel leuke herinneringen werden gemaakt.

De dag begon met een zeemansontbijt aan boord van het beroemde Antwerpse Flandria-schip. Daarna verzamelden families en werknemers zich op het dek van het schip en genoten we van het uitzicht en creëerden samen quality time.

Bij DGA Shipping koesteren we dit soort gelegenheden, omdat ze onze toewijding illustreren om quality time door te brengen met onze werknemers en hun families en een open en ontspannen sfeer creëren. Dit wordt weerspiegeld in onze reis naar de next generation logistics. We bedanken iedereen voor hun aanwezigheid en hopen dat jullie een geweldige leuke tijd hebben gehad!

Deel dit blogbericht